Sandvis cald cu ou si cascaval

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 19 Iun 2014 | 1770 vizualizari

 

L-am vazut la Dia, mi-a placut si l-am prestat! Am vazut ca sursa noastra de inspiratie este Roxx...va multumesc fetelor si va imbratisez cu drag! >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine
  • 3 feliute cascaval
  • 1 ou
  • putin unt
  • putin ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ou si cascaval:

Pe una dintre parti ungem felia de paine cu unt, apoi decupam miezul astfel incat sa ramana doar coaja.


Am pus coaja de paine in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos.


In mijlocul feliei am pus cate oul, peste care am presarat putina sare.


Peste ou punem feliile de cascaval si acoperit cu miezul feliei de paine,cu partea cu unt deasupra de data aceasta.


Apasam putin pentru a ramane la acelasi nivel cu coaja,


Dupa ce s-a prajit bine, cu ajutorul unei palete intoarcem felia pentru a se prajii si pe cealalta partea.


Se serveste cald, cu o salata de legume alaturi.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce ati pus oul in coaja de paine, puteti pune mezel (daca doriti) si apoi cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 15:02

Cris

laura_n 1

19.06.2014, 15:41

foarte misto! si eu as vrea! )

Angelina_Elena 1

19.06.2014, 16:39

Laura, acum am chef...hai ca iti fac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne