Sandvis cald cu ton

de xana in Sandvisuri, 30 Aug 2013 | 2818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton
  • 1 lingura maioneza
  • 2 felii de cascaval
  • 4 feliute de paine
  • sare
  • putin ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ton:

Tonul(scurs) se amesteca cu maioneza si sare apoi se intinde pe doua felii de paine. Deasupra se pun feliile de cascaval apoi celelalte doua felii de paine. Se toarna cateva picaturi de ulei de masline deasupra si se pune in toaster pana se rumenesc. 

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cald cu ton-0
Sandvis cald cu ton-1
Sandvis cald cu ton-2

COMENTARII (16)

xana

xana 1

30.08.2013, 18:37

Cris2711

Cris2711 1

30.08.2013, 19:32

ce bine arata,am mancat si eu ieri cu ciabatta si ceapa,super

Rocsi

Rocsi 1

30.08.2013, 20:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!