Sandvis "Ceva fin"

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Aug 2013 | 1035 vizualizari

 

rapid si sanatos, cu bulgarasi fini de branzica pufoasa invaluita in smantana,salam uscat,andive si rosii

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetuta de paine neagra
  • branza Delaco "Ceva fin"
  • cateva feliute de salam uscat
  • cateva frunze proaspete de andive
  • cateva rosii cherry
  • sare aromata cu verdeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Ceva fin":

Taiem bagheta felii grosute, ungem un strat consistent de branza "Ceva fin" de la Delaco, asezam felii subtiri de salam uscat peste branzica.


Spalam frunzele de andiva, le taiem dupa preferinta, condimentam cu sare aromata cu verdeturi si decoram farfuria cu rosii cherry.


Gata, pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laura_n 1

19.08.2013, 22:43

tare gustos si satios

FlaviaD 1

20.08.2013, 00:32

Tare bine arata!

babi5 1

21.08.2013, 18:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita