Sandvis Croque-madame

de RODIMUR in Sandvisuri, 20 Iun 2017 | 768 vizualizari

 

Am preparat zilele trecute și un "croque-madame", de data asta nu la sandwich maker, ci cu unt, la tigaie.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine toast
  • 1 felie de șuncă
  • 25 grame cașcaval ras
  • 25 grame unt moale
  • 1 ou
  • ulei pentru prăjit oul
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Croque-madame:

Se răzuie fin cașcavalul.


Se unge o felie de pâine toast cu unt, scos din timp din frigider, ca să fie ușor tartinabil și se pune deasupra felia de șuncă și apoi cașcavalul răzuit.


Se acoperă totul cu cealaltă felie de pâine toast și se pune la prăjit în tigaia în care am pus dinainte untul la topit. Se prăjește bine sandvișul pe ambele părți și apoi se pune în farfurie.


Se face un ochi în ulei (sau în untul rămas de la prăjitul sandvișului, dacă nu s-a ars), se condimentează cu sare și piper, după care se depune peste sandviș.


Se mănâncă imediat, cald.


Pentru a face acest "croque-madame" am urmat întocmai indicațiile din acest clip video de pe internet:



https://www.youtube.com/watch?v=tLH7N2APuTk

 

TIPS-URI

1

Scoateți din timp untul din frigider, ca să fie ușor tartinabil. În caz contrar, veți rupe feliile de pâine atunci când veți încerca să le ungeți cu untul rece.

2

Folosiți păine toast, pentru că este mai bună pentru astfel de sandvișuri.

3

Aveți grijă să nu se ardă untul în tigaie, în timp ce prăjiți sandvișul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Croque-madame" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

miki_a 1

24.06.2017, 13:45

Buuuuun!

RODIMUR 1

24.06.2017, 14:35

Merci, Miki!

kytz 1

24.06.2017, 17:49

Ce bun ar fi un sandviș din ăsta în fiecare dimineață !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur