Sandvis cu bacon, avocado si ou posat

de Gheorghita_T in Sandvisuri, 20 Feb 2018 | 1254 vizualizari

 

Buna seara, este prima mea reteta pe care o postez si am dorit sa impartasesc cu voi o reteta  a unui sandvis simplu dar in acelasi timp foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  •  1 felie de paine
  • 1 ou
  • ½ avocado
  • 4 felii de bacon crud
  • 1 lingura de otet pentru oul posat
  • ½ lingurita de sare pentru oul posat
  • sare si piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu bacon, avocado si ou posat:

Mod de lucru:


Avocado se taie in jumatate, eu am preferat sa folosesc doar o jumatate de avocado si am curatat de coaja aceea jumatate, dupa care am taiat-o in felii, iar feliile le-am asezat pe o farfurie.


Pasi de urmat pentru oul posat:


Intr-o oala se pune apa la fiert impreuna cu lingura de otet, cand apa incepe sa fiarba, se adauga ½ lingurita de sare si cu o lingura se formeaza un vartej.


Intre timp oul se sparge intr-un bol si cu ajutorul unei strecuratoare se indeparteaza surplusul de albus pentruca oul posat sa arate perfect.


Oul se adauga in vartejul format si se lasa aproximativ 3 minute sau in functie de preferinte dumneavoastra poate fi lasat mai mult. Dupa 3 minute se scoate oul posat si se asaza pe o farfurie.


Pasi de urmat feliile de bacon:


Se pune la incins o tigaie, dupa aproximativ 1 minut, se asaza feliile de bacon crud si se lasa sa se rumeneasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Dupa ce feliile de bacon sunt bine rumenite, se scot din tigaie si se asaza pe o farfurie.


Pentru montare:


Pe o farfurie se pune felia de paine, iar peste felia de paine se asaza feliile de bacon rumenite, dupa care se asaza feliile de avocado. La sfarsit se asaza oul posat si se presara sare si piper dupa gust.


Va doresc pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu bacon, avocado si ou posat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gheorghita_T 1

21.02.2018, 20:22

Multumesc frumos!

cristinutanicolita 1

24.02.2018, 09:25

Bine ai venit!

dantes 1

24.02.2018, 09:50

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon