Sandvis cu cascaval Delaco si ou

de MotanLaOale in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 1194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine toast
  • 2 felii cascaval Delaco
  • 2 oua
  • ardei
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu cascaval Delaco si ou:

Ouale se fierb 5 minute si se curata de coaje.


Feliile de paine se prejesc si se ung cu unt.


Se pune pe fiecare felie cate o felie de cascaval si rondele de ardei.


Se taie ouale felii si se pun deasupra.


Se presara sare si piper.


Daca considerati ca puteti musca din el se mai pune un rand de rondele de ardei si se suprapun.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu cascaval Delaco si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

20.10.2012, 22:08

mamaieelena 1

20.10.2012, 22:33

MotanLaOale 1

20.10.2012, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne