Sandwich cu sfecla si nuci

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Sandvisuri, 8 Sep 2013 | 2731 vizualizari

 

Profitati cat se poate de sfecla acum cand se gasesc din plin, de sezon, caci sunt remarcabile proprietatile sale: este bogata in vitamina B, acid folic, mangan, potasiu, vitamina C, magneziu, fibre, sulf, cupru, fosfor. Sucul de sfecla ajuta la tulburarile digestive, anemie, scaderea colesterolului, prevenirea cancerului de colon, afectiuni dermatologice, hipertensiune arteriala, purificarea sangelui.

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla neagra cu seminte;
  • o sfecla mica; 
  • 20-30 grame nuci;
  • branza de capra sau branza feta; 

pentru vinegreta:

  • 2 linguri de miere,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei de masline; 
  • frunze de busuioc.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu sfecla si nuci:

1. Sfecla se poate fierbe, coace sau se poate consuma cruda, asa cum am facut si eu

2. Ingredientele pentru vinegreta se amesteca bine, iar sfecla taiata felii se tavaleste prin ea.

3. Se taie chifla in doua, se presara cu vinegreta (optional) sau se unge cu crema de branza (Philadelphia).

4. Se aseaza feliile de sflecla, se mai presara cu vinegreta daca este cazul, se pun nucile, branza de capra si frunzele de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu sfecla si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (20)

diaconta 1

08.09.2013, 23:04

Tentant rau

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

09.09.2013, 09:17

Multumesc mult tuturor! Pupicei

xana 1

09.09.2013, 23:09

Fara nici un dubiu ca e foarte bun si prezentarea e deosebita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu dovlecei