Sandvis cu clatite

de merisor in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 2174 vizualizari

 

E a doua oara cand fac sandvisuri cu clatite sper sa nu devina obisnuinta ca e ceva de munca la ele.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 1 ou
  • 250 mL lapte
  • 100 mL apa minerala
  • sare
  • 1/4 pachet praf de copt
  • 200 gr faina
  • putin ulei
  • Ingredientele sandvisului:
  • cascaval afumat de la Delaco
  • rosii
  • sunca presata
  • salata verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu clatite:

Aluatul de clatite l-am facut ceva mai gros decat de obicei. Deci pentru clatite am batut oul cu putina sare, am pus apa minerala, praful de copt pentru ca se dizolva imediat in apa minerala, laptele si apoi faina. Au rezultat 8 clatite mai grosute pe care le-am prajit in tigaia antiaderenta unsa foarte putin cu ulei doar la prima clatita. Cand clatita era intoarsa pe a doua parte am presarat cascaval ras peste ea si am lasat pana s-a topit si s-a lipit de ea. Asa am procedat cu fiecare.


Apoi am asezat cate una sau doua foi de salata verde, felii de rosii si felii de sunca presata. Am impachetat clatita si a rezultat un sandvis bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu clatite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

dobrezaira 1

20.10.2012, 09:45

si bun si frumos sandvisul tau

babi5 1

13.06.2013, 19:29

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur