Sandvis bavarez

de -Miti- in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 1309 vizualizari

 

De ce bavarez? Pentru ca am folosit o chifla care se face din acelasi aluat ca si covrigii bavarez,deci e o chifla bavareza. Am mai incercat combinatia asta,deja este unul dintre sandvisurile noastre preferate.

 

INGREDIENTE

  • o chifla bavareza
  • 2 felii de cascaval
  • cateva felii de castravete murat
  • 2 felii de salam uscat nemtesc
  • mustar
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis bavarez:

Taiem chifla in doua si adaugam pe rand ingredientele.


In loc de salam ,se poate folosi jambon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis bavarez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Sylvia 1

09.04.2014, 22:38

gata mai cu sendisurie ca s-a terminat concursul faceti si voi ceva mancare

-Miti- 1

09.04.2014, 22:56

Sylvia,eu aveam impresia ca se posteaza automat si aici ) Mancare nu prea facem ,ca am intrat la dieta. Asa-i Meri?)

Anett 1

10.04.2014, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu ton