Sandvis cu clatite

de Merisor in Sandvisuri, 18 Oct 2012 | 5484 vizualizari

 

E a doua oara cand fac sandvisuri cu clatite sper sa nu devina obisnuinta ca e ceva de munca la ele.

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 1 ou
  • 250 mL lapte
  • 100 mL apa minerala
  • sare
  • 1/4 pachet praf de copt
  • 200 gr faina
  • putin ulei
  • Ingredientele sandvisului:
  • cascaval afumat de la Delaco
  • rosii
  • sunca presata
  • salata verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu clatite:

Aluatul de clatite l-am facut ceva mai gros decat de obicei. Deci pentru clatite am batut oul cu putina sare, am pus apa minerala, praful de copt pentru ca se dizolva imediat in apa minerala, laptele  si apoi faina. Au rezultat 8 clatite mai grosute pe care le-am prajit in tigaia antiaderenta unsa foarte putin cu ulei doar la prima clatita. Cand clatita era intoarsa pe a doua parte am presarat cascaval ras peste ea si am lasat pana s-a topit si s-a lipit de ea. Asa am procedat cu fiecare.

Apoi am asezat cate una sau doua foi de salata verde, felii de rosii si felii de sunca presata. Am impachetat clatita si a rezultat un sandvis bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu clatite" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu cascaval si ceapa verde