Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

de Bucataras in Sandvisuri, 28 Sep 2020 | 2223 vizualizari

 

Am pregatit un sandvis cu muschiulet de porc, sos pesto si legume coapte, un sandvis plin de culoare, arome si texturi, numai bun pentru un pranz sau o cina rapida. Cu o zi inainte pusesem la cuptor un muschiulet de porc cu usturoi si sos de rosii, iar azi deja toata lumea stramba din nas. Cunoasteti toti senzatia...
Mi-a venit ideea sa combin carnea ramasa cu niste legume coapte, puse la borcan cu usturoi si ulei de masline intr-o nebunie de sandvis. 
Imediat va povestesc si cum l-am pregatit. 
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pt un sandvis:
  • 2 felii de paine de secara cu seminte
  • 50 g muschiulet de porc feliat, pregatit la cuptor
  • 2 lingurite pesto de busuioc (pregatit in casa)
  • Legume coapte conservate in ulei aromat cu usturoi si cimbrisor lamaita:
  • 2-3 rondele de dovlecel
  • 2 bucati vanata
  • 2-3 fasii ardei copt
  • Felii de usturo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte:

Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de exemplu. 

Pregateste doua felii mari de paine buna. Una unge-o cu sos de la friptura, ca ii da gust bun, pe cealalta intinde sos pesto. 

Feliaza subtire muschiuletul de porc si pune cateva fasii pe partea unsa cu pesto.

Scoate bucati de legume coapte din borcan, scurge-le nitel de uleiul in care au stat si pune-le pe cealalta felie de paine, peste sosul de la friptura, adauga si cateva rondele de usturoi, apoi suprapune feliile.

Intra pe linkul retetei de legume coapte in ulei de masline, daca vrei sa vezi cum le-am preparat.  

Preseaza feliile de paine intre ele usor, ca ingredientele si sosurile sa se intrepatrunda, apoi serveste sandvisul cu mare pofta. De la prima imbucatura te intampina o explozie de arome, crede-ma pe cuvant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Duo de cascaval si pate de curcan