Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 3 Iul 2016 | 501 vizualizari

 

Tomarillo este un arbust originar din Ecuador, Columbia, Peru ale carui fructe au gust usor amar si acru, aroma fiind descrisa ca o combinatie intre rosie si fructul pasiunii.

 

INGREDIENTE

  • 1 burger vegetarian (eu am folosit Vivera)
  • 2 felii de paine din tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • cateva frunze de salata
  • 1/2 rosie feliata
  • Pentru sosul tzatziki:
  • 1/4 castravete
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline extra virgin
  • Pentru salata:
  • o mana de spanac proaspat
  • cateva capsuni coapte
  • cateva frunze de menta proaspata
  • 1 fruct de tomarillo
  • branza de capra
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din zmeura
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu sos Tzatziki si salata de spanac cu tomarillo si capsuni:

Se prajeste burgerul conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie castravetele cuburi si se amesteca cu restul ingredientelor. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie capsunile si tomarillo felii si se amesteca cu spanacul, frunzele de menta, dressingul si branza de capra.

Se ung feliile de paine cu sosul tzatziki si se aseaza burgerul, frunze de salata si felii de rosii intre ele. 

Se consuma impreuna cu salata de spanac.

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

dantes

dantes 1

04.07.2016, 13:09

Interesant!

-Licurici-

-Licurici- 1

05.07.2016, 07:57

mmm... ce bun!

miki_a

miki_a 1

09.07.2016, 11:17

Ce reteta exotica!!!! Apreciez enorm talentul tau culinar!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!