Sandvis cu omleta

de adry88 in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 corn
  • crema de branza delaco
  • 5 ciuperci
  • 3 felii bacon
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu omleta:

Ciupercile le prajim in putin ulei (le-am fiert inainte) am adaugat feliile de bacon si am lasat sa se caleasca putin impreuna. Separat am batut ouale cu 2 linguri de branza cu smantana, am adaugat peste ciuperci. Amestecam dupa care scoatem pe un servetel absorbant.

Cornul il taiem in doua, ungem cu crema de branza si adaugam omleta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

iri_iri 1

21.10.2012, 09:24

Cris2711 1

21.10.2012, 11:39

place

adry88 1

21.10.2012, 15:39

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!