Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano

de katty in Sandvisuri, 7 Iul 2017 | 559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper macinat
  • zeama de lamaie
  • 70 ml ulei de masline
  • sunca Serrano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano:

Intr-un vas, mixam nautul scurs, cu pulpa fructului de avocado, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline, pe care le pastram la rece, pentru 10 minute sau pana in momentul servirii.

Pe felii de paine prajita, punem pasta formata, asezam deasupra cate o felie de sunca, presaram putin piper proaspat macinat, stropim cu ulei de masline.


Servim imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pasta de naut si sunca Serrano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

07.07.2017, 11:48

Bun!

mirela0911 1

07.07.2017, 19:21

Ce bun e!

Rahela Velicu 1

17.07.2017, 11:03

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur