Sandvis cu pastrama de vita

de CameliaR in Sandvisuri, 24 Mai 2017 | 985 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 2 frunze de salata
  • 7 felii de pastrama de vita
  • felii de catravete proaspat
  • felii de castravete murat
  • rondele ce ceapa alba si rosie
  • 3 feliute de cascaval
  • feliute de ardei rosu
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 lingura crema de branza
  • bagheta medie pentru sandvisi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pastrama de vita:

Pregatim ingredientele. Taiem feliutele de castravete verde, castravete murat, ardei si ceapa. Taiem bagheta pe jumatate. Incingem o tigaie, apoi rumenim bagheta, la foc mic.


Intre timp, pregatim sosul. Intr-un bol, punem o lingura de maioneza impreuna cu o lingura de crema de branza. Amestecam pana la omogenizare.


Luam bagheta din tigaie si o asezam cu partea rumenita in sus. Adaugam sosul si, cu un cutit, acoperim ambele jumatati ale baghetei. Adaugam ceapa alba, feliutele de castraveti proaspeti si feliutele de ardei rosu.


Taiem 3 feliute de cascaval si le asezam peste ardeiul rosu. Adaugam feliutele de castraveti murati. Peste castraveciori, asezam feliutele de pastrama de vita. La final, o sa punem frunzele de salata si rondelele de ceapa rosie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu pastrama de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

GeorgiG 1

25.05.2017, 18:45

Arata super !

kytz 1

26.05.2017, 14:00

Prea bun să îl împart cu cineva... ! Hap hap...și gata !

CameliaR 1

26.05.2017, 19:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Sandvis Caprese