Sandvis cu crema de branza

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Noi 2013 | 1926 vizualizari

 

Am pregatit un sandvis tare gustos, numai bun pentru micul dejun sau pentru pachetelul de scoala al copiilor. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine de casa cu tarate
  • 4 cuburi de crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 rosie
  • o mana de frunze de spanac
  • 1 graunte de usturoi
  • marar
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic crema
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crema de branza:

Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza:


Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat.


Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi.


Peste rosia taiata rondele si spanac am presarat sare, cativa stropi de ulei de masline si crema balsamica.


Am indepartat coaja feliilor de paine si am obtinut 4 felii dreptunghiulare.


Pe o felie de paine am pus cateva frunzulite de spanac, deasupra doua cuburi de branza, unul langa celalalt, apoi doua rondele de rosii, cateva fire de marar si deasupra inca o felie de paine.


Sandvisul se poate fixa cu betisoare sau scobitori.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 23:25

eiii ce minunatii de sandvisuri

Irina 1

27.11.2013, 11:03

Dia

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur