Sandvis cu crema de branza

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Noi 2013 | 1577 vizualizari

 

Am pregatit un sandvis tare gustos, numai bun pentru micul dejun sau pentru pachetelul de scoala al copiilor. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine de casa cu tarate
  • 4 cuburi de crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 rosie
  • o mana de frunze de spanac
  • 1 graunte de usturoi
  • marar
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic crema
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crema de branza:

Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza:


Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat.


Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi.


Peste rosia taiata rondele si spanac am presarat sare, cativa stropi de ulei de masline si crema balsamica.


Am indepartat coaja feliilor de paine si am obtinut 4 felii dreptunghiulare.


Pe o felie de paine am pus cateva frunzulite de spanac, deasupra doua cuburi de branza, unul langa celalalt, apoi doua rondele de rosii, cateva fire de marar si deasupra inca o felie de paine.


Sandvisul se poate fixa cu betisoare sau scobitori.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 23:25

eiii ce minunatii de sandvisuri

Irina 1

27.11.2013, 11:03

Dia

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich croque monsieur