Sandvis cu stelute pe bat

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 3 Oct 2015 | 951 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" ce ziceti de un sandvis pe bat?

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine alba;
  • 4 felii de salam sandvis toast;
  • 4 felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • Optional: o rosie cherry.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu stelute pe bat:

Cu ajutorul unei forme de stea, metalica, se decupeaza painea, salamul si branza topita.


Pe un bat pentru frigarui se asambleaza sandvisul, astfel: paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine. La final, optional, se poate adauga o rosie cherry in varf, impingandu-se restul sandvisului pana acolo. Se taie surplusul de bat cu ajutorul unui cleste pentru taiat.


Salata se taie si se pune doar jumatatea creata pe farfurie, apoi se pune sandvisul deasupra ei, dupa care se poate servi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu stelute pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andra_Constantinescu 1

03.10.2015, 21:23

Multumesc tuturor!

mirela0911 1

05.10.2015, 14:54

RODIMUR 1

29.07.2017, 09:46

Foarte inspirat! Bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine