Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 1881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 feliute sunca Sissi
  • 2 rondele de rosie
  • 2 lingurite maioneza cu usturoi (facuta in casa)
  • 2 lingurite crema de branza cu verdeata Delaco
  • 4 feliute cascaval De Senvis Delaco
  • 4 feliute cartofi prajiti
  • 1 lingurita ulei de masline(optional)
  • Maioneza cu usturoi:
  • 100 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco:

Prima data pregatim maioneza:


Curatam catei de usturoi, si ii pisam cu un varf de lingurita de sare.


Punem apoi usturoiul in vasul de la blender, apoi adaugam laptele si mixam putin.


Turnam in fir subtire uleiul si continuam sa mixam la viteza mica de jos in sus.


Nu trebuie sa mixam mai mult de 1 minut.


Adaugam apoi patrunjelul uscat, si inca putina sare daca mai este nevoie.


Pana pregatim sandvisul dam maioneza la rece.


Pentru a rumenii feliile de paine avem nevoie de o tigaie de teflon.


In tigaia fara pic de ulei, punem feliile de paine si le apasam usor cu o paleta, pentru a se rumeni, pe o parte si pe cealalta.


Peste feliile de paine prajita punem 1 lingurita de ulei de masline.


Ungem partea de jos a sandvisului cu crema de branza cu verdeata, apoi punem feliile de sunca.


Peste feliile de sunca punem rondelele de rosie.


Asezam apoi feliutele de cascaval, cartofii prajiti si garnisim cu 2 lingurite de maioneza cu usturoi.


Vreau sa va spun ca maioneza de casa cu usturoi i-a dat sandvisului un gust extraordinar!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Dya Daniela Andrei 1

20.08.2013, 09:36

babi5 1

06.10.2014, 14:06

babi5 1

06.10.2014, 14:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita