Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 4304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 feliute sunca Sissi
  • 2 rondele de rosie
  • 2 lingurite maioneza cu usturoi (facuta in casa)
  • 2 lingurite crema de branza cu verdeata Delaco
  • 4 feliute cascaval De Senvis Delaco
  • 4 feliute cartofi prajiti
  • 1 lingurita ulei de masline(optional)
  • Maioneza cu usturoi:
  • 100 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco:

Prima data pregatim maioneza:

Curatam catei de usturoi, si ii pisam cu un varf de lingurita de sare.

Punem apoi usturoiul in vasul de la blender, apoi adaugam laptele si mixam putin.

Turnam in fir subtire uleiul si continuam sa mixam la viteza mica de jos in sus. 

Nu trebuie sa mixam mai mult de 1 minut.

Adaugam apoi patrunjelul uscat, si inca putina sare daca mai este nevoie.

Pana pregatim sandvisul dam maioneza la rece.

Pentru a rumenii feliile de paine avem nevoie de o tigaie de teflon.

In tigaia fara pic de ulei, punem feliile de paine si le apasam usor cu o paleta, pentru a se rumeni, pe o parte si pe cealalta.

Peste feliile de paine prajita punem 1 lingurita de ulei de masline.

Ungem partea de jos a sandvisului cu crema de branza cu verdeata, apoi punem feliile de sunca.

Peste feliile de sunca punem rondelele de rosie.

Asezam apoi feliutele de cascaval, cartofii prajiti si garnisim cu 2 lingurite de maioneza cu usturoi.

Vreau sa va spun ca maioneza de casa cu usturoi i-a dat sandvisului un gust extraordinar!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si parmezan