Bagheta cu rucola pt micul dejun

de simona72 in Sandvisuri, 1 Iul 2013 | 1462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 3 felii de cascaval
  • 3 felii de sunca
  • 1-2 rosii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura mascarpone
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita marar si patrunjel tocate marunt
  • 1 castronel cu salata rucola
  • zeama de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta cu rucola pt micul dejun:

Bagheta o impratim in trei s-au patru bucati, depinde cit este de mare. Taiem fiecare bucata pe verticala, dar nu de tot, scoatem miezul, il faramitam si-l punem intr-un castronel. Adaugam untul topit, 1 lingura mascarpone, sare, piper, marar si patrunjel si amestecam toate ingredientele.


Umplem baghetele cu aceasta umplutura, adaugam cite o felie de sunca, cascaval si citeva feliute de rosii. Punem fiecare bagheta in folie de aluminiu, le punem intr-un vas sau tava si le dam la cuptor pt 10 minute.


Intre timp facem salata: Spalam rucola si o punem in castronel, separat ii facem marinata din sucul de la 1/2 portocala si 1/2 lamaie, sare, 1 lingura ulei de masline. Amestecam pina se dizolva sarea si punem peste salata. Servim baghetele calde cu salata de rucola sau umplem baghetele cu salata dupa ce au fost scoase din cuptor.


Pofta buna mamici, tatici si copii!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta cu rucola pt micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

simona72 1

01.07.2013, 17:03

Si eu tot din cind in cind o fac

ella 87 1

01.07.2013, 22:59

ar merge un sanw

Sim0na 1

02.07.2013, 11:42

Buna tare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake Tiramisu