Sandvis vegetarian

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 23 Apr 2018 | 3226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine integrala
  • ulei de masline
  • 1 vanata mica
  • 2 linguri pesto rosu
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 1/2 ceapa rosie
  • 4 rosii uscate la soare
  • 1 rosie
  • 1 avocado
  • sare, piper
  • 1 ou
  • 1/4 castravete
  • 1 mana valeriana sau rucola
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis vegetarian:

Feliile de paine se prajesc pe un gratar fierbinte fara ulei, cateva minute, pana devin crocante. 

Oul se fierbe tare. Ceapa se taie julienne.

Rosia, castravetele si vanata se taie felii. Feliile de vinata se ung cu putin ulei si se gatesc pe gratarul fierbinte pana devin aurii.

Intr-un bol, se amesteca iaurtul cu maioneza si pesto. Se ung 2 felii de paine cu mixul obtinut, apoi se adauga felii de rosie, rosiile uscate la soare si ceapa. 

Avocadoul se taie in jumatate si se indeparteaza samburele si coaja, apoi se zdrobeste cu o furculita si se amesteca cu sare si piper. Se ung 2 felii de paine cu avocado si se aseaza pe cele doua cu rosii. Deasupra se adauga felii de vanata, oul taiat felii, castravetele si frunzele de valeriana. Se inchid sandvisurile cu feliile de paine ramase, se taie fiecare sandvis in jumatate si se infige cate o scobitoare in fiecare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis vegetarian" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri ptr copii: Buburuza