Sandvis cu vinete rumenite

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 835 vizualizari

 

fiind vineri seara, adica maine n-avem scoala sau servici, am preparat pentru familion niste sandvisuri pe care sa le savuram fara probleme impreuna cu un irezistibil sos de usturoi cu smantana

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 frunze de patrunjel;
  • un praf de sare
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru sandvis:
  • paine neagra
  • crema de branza tartinabila "ceva fin" Delaco
  • felii de vinete rumenite in ulei
  • o rosie feliata
  • ardei taiat cubulete pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu vinete rumenite:

Am feliat si sarat vanata. Dupa ce s-a scurs apa din ea, am rumenit-o in ulei incins.


Sosul de usturoi nu este altceva decat un banal mujdei, imbunatatit cu verdeata (patrunjel) si smantana.


Odata ce-am terminat cu cele mai sus descrise, restul a fost simplu.


Am uns painea cu crema de la Delaco (apropo, e cea mai buna crema pe care am gustat-o vreodata!) si am decorat sandvisul dupa bunul plac.


.... Simtiti miros de usturoi? Va astept la o portie.... ;))



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu vinete rumenite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

19.10.2012, 21:59

Bunica 1

20.10.2012, 08:18

frumos si bun!

Lau 1

20.10.2012, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald la cuptorul cu microunde