Sandvis cu vinete rumenite

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 722 vizualizari

 

fiind vineri seara, adica maine n-avem scoala sau servici, am preparat pentru familion niste sandvisuri pe care sa le savuram fara probleme impreuna cu un irezistibil sos de usturoi cu smantana

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 frunze de patrunjel;
  • un praf de sare
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru sandvis:
  • paine neagra
  • crema de branza tartinabila "ceva fin" Delaco
  • felii de vinete rumenite in ulei
  • o rosie feliata
  • ardei taiat cubulete pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu vinete rumenite:

Am feliat si sarat vanata. Dupa ce s-a scurs apa din ea, am rumenit-o in ulei incins.

Sosul de usturoi nu este altceva decat un banal mujdei, imbunatatit cu verdeata (patrunjel) si smantana.

Odata ce-am terminat cu cele mai sus descrise, restul a fost simplu.

Am uns painea cu crema de la Delaco (apropo, e cea mai buna crema pe care am gustat-o vreodata!) si am decorat sandvisul dupa bunul plac.

.... Simtiti miros de usturoi? Va astept la o portie....  ;))

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu vinete rumenite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu vinete rumenite-0
Sandvis cu vinete rumenite-1
Sandvis cu vinete rumenite-2

COMENTARII (7)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.10.2012, 21:59

Bunica

Bunica 1

20.10.2012, 08:18

frumos si bun!

Lau

Lau 1

20.10.2012, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!