Sandvis "Girafa"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 1 feliuta salam
  • ardei gras
  • crema de branza cu smantana Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Girafa":

Avem nevoie de 3 feliute de paine, din care una sa fie coltul painii, pentru a putea decupa partea maro.


Din cele 2 felii de paine decupam un oval mai mare si 2 mai micute.


Din felia de paine cu coaja decupam 2 cercuri si un semi cerc, pe care il decupam mai apoi.


Unul dintre ovalurile mai mici il decupam, astfel incat sa obtinem nasul.


Decupam apoi 2 cerculete micute de salam, si 2 cerculete mai mari de ardei pentru ochii.


Pentru gura, decupam un semi cerc, pe care la randul lui il decupam.


Se asambleaza astfel: din ovalul mai mare decupam aprox. un sfert, apoi lipim partea maro cu crema de branza, peste el. Ovalurile mai mici se lipesc intre ele cu crema de branza, apoi in cerculetele goale punem cerculete de salam.


Taiem 2 dreptunghiuri mici si subtiri pentru cornite si 2 ovale pentru urechiuse.


Punem apoi ochiisori si gurita, cornitele si urechiusele si girafa noastra e gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Girafa"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 00:48

multumesc Eduard!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 00:49

multumesc Mirela!

Denissa 1

21.10.2012, 06:21

Tre' sa fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita