Sandvis "Girafa"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 20 Oct 2012 | 761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 1 feliuta salam
  • ardei gras
  • crema de branza cu smantana Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Girafa":

Avem nevoie de 3 feliute de paine, din care una sa fie coltul painii, pentru a putea decupa partea maro.


Din cele 2 felii de paine decupam un oval mai mare si 2 mai micute.


Din felia de paine cu coaja decupam 2 cercuri si un semi cerc, pe care il decupam mai apoi.


Unul dintre ovalurile mai mici il decupam, astfel incat sa obtinem nasul.


Decupam apoi 2 cerculete micute de salam, si 2 cerculete mai mari de ardei pentru ochii.


Pentru gura, decupam un semi cerc, pe care la randul lui il decupam.


Se asambleaza astfel: din ovalul mai mare decupam aprox. un sfert, apoi lipim partea maro cu crema de branza, peste el. Ovalurile mai mici se lipesc intre ele cu crema de branza, apoi in cerculetele goale punem cerculete de salam.


Taiem 2 dreptunghiuri mici si subtiri pentru cornite si 2 ovale pentru urechiuse.


Punem apoi ochiisori si gurita, cornitele si urechiusele si girafa noastra e gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Girafa"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 00:48

multumesc Eduard!

Angelina_Elena 1

21.10.2012, 00:49

multumesc Mirela!

Denissa 1

21.10.2012, 06:21

Tre' sa fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake Tiramisu