Se prajeste oul in putin ulei astfel incat galbenusul sa ramana moale.
Se gatesc inelele de ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie bagheta longitudinal si se unge cu maioneza. Se aseaza frunzele de salata, apoi oul, branza, carnea de pui, jalapeno, inelele de ceapa si Sriracha. Se acopera cu cealalata jumatate de bagheta si se consuma imediat.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro