Wrap (lipie mexicana) cu spanac si cartofi

de - TABITA - in Sandvisuri, 21 Mai 2013 | 1773 vizualizari

 

Un preparat relativ usor de facut. Potrivit pentru o gustare rapida sau la pachet.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 300 g spanac congelet
  • 4 wrap-uri cu malai
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Wrap (lipie mexicana) cu spanac si cartofi:

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa.


Cartofii se taie bucatele mai mici, se adauga peste ceapa si se lasa pana se inmoaie putin.


Se adauga spanacul chair daca e inca congelat si se mai lasa aproximativ 10 minute.


Se adauga sare dupa gust.


Se iau 2-3 linguri din compozitie si se pun pe mijlocul lipiei dupa care se impacheteaza.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Wrap (lipie mexicana) cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

- TABITA - 1

23.05.2013, 13:03

gio

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:23

place

- TABITA - 1

25.05.2013, 09:08

Ma bucur ca-ti place Loredana.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cum se face shaorma