Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Sep 2014 | 2920 vizualizari

 

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:

 

INGREDIENTE

  •  4 felii de paine toast
  • crema de branza cu usturoi Delaco
  • 4 felii de sunca de Praga
  • cascaval suplu Delaco ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi:

Am facut un sendvis cald incercind sa schimb ceva ce devenise o obisnuinta. In loc sa ung feliile de paine cu unt, le-am uns cu crema de branza si usturoi. M-am inspirat cumva din reteta Sylviei de Croque Monsieur:


Pentru inceput am pornit cuptorul si l-am setat sa se incalzeasca la 200 grade.


Am luat doua felii de paine pe care le-am uns cu crema de branza. Mi s-a parut ca ar fi o baza buna pentru u sandvis mai aromat.


Feliile de paine unse le-am pus in cuptor intr-o tava, cu partea unsa in sus, cat sa devina usor crocante.


Peste una din feliile de paine am asezat 2 felii de sunca si am presarat cascaval ras. Am asezat deasupra cea de a doua felie, cu partea unsa cu branza tot deasupra. Am presarat cascaval ras.


La fel am procedat si cu al doilea sandvis: sunca, cascaval ras, felie de paine cu crema de branza, cascaval ras pe deasupra.


Am pus sandvisurile la cuptor pentru cateva minute, cat sa se topeasca cascavalul.


Le-am scos pe un platou, le-am taiat in doua si le-am servit alaturi de o salata.


O masa de seara rapida si usor de pregatit!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

22.09.2014, 15:23

Bun,bun!

MOKUSKA 1

22.09.2014, 15:28

bun-bun

Rocsi 1

22.09.2014, 21:35

O sa imi fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)