Sandvis pentru Ziua Tatalui cu branza Gouda, ou si bacon

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 19 Iun 2016 | 642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 3 fasii bacon de buna calitate
  • 1 ou mare
  • 30 grame branza Gouda
  • unt
  • maioneza din iaurt
  • sare, piper, fulgi de chili
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis pentru Ziua Tatalui cu branza Gouda, ou si bacon:

Se prajesc feliile de bacon, intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu, pana devin crocante. Se scot pe un prosop de hartie.


Se ung feliile de paine cu unt pe una din parti. Se cealalta parte se ung cu maioneza. Se aseaza 1/2 din cantitatea de branza Gouda rasa pe una dintre felii, pe partea unsa cu maioneza, apoi se adauga feliile de bacon si restul de branza. Se inchide sandvisul cu felia de paine ramasa, cu partea unsa cu unt spre exterior.


Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se prajeste sandvisul pana devine auriu si crocant. Se transfera pe un tocator.


Cu ajutorului unui disc se taie o parte din sandvis, ca in foto. Se adauga sandvisul inapoi in tigaia si se sparge oul in gaura din sandvis. Se presara sare, piper si fulgi de chili si se acopera tigaia cu un capac.


Se prajeste pana cand oul este gatit dupa preferinte.


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis pentru Ziua Tatalui cu branza Gouda, ou si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:23

Bun

Camelya 1

20.06.2016, 11:25

diaconta 1

20.06.2016, 18:49

ce frumos arata farfuria ta sau a ....tatalui ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Soricel"