Sandvis Phineas

de _Alina_ in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 1594 vizualizari

 

Banuiesc ca si pustii vostri se uita la desene. Ei bine, al meu este innebunit dupa Phineas si Ferb. Nici nu va inchipuiti ce bucurie i-am facut cu acest sandvis!

 

INGREDIENTE

  • paine din ovaz
  • ardei gras rosu
  • cascaval afumat Delaco
  • crema de branza
  • cascaval
  • iaurt
  • masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Phineas:

Prajim felia de paine si o taiem sub forma unui triunghi. O ungem cu iaurt.


Din crema de branza formam doua bilute pentru ochi. Scobim 2 cercuri in maslina si le punem pe bilutele de branza.


Ardeiul gras il taiem sub forma rotunda si apoi il crestam. Acesta este parul...


Din cascavalul afumat formam corpul si gurita.


Facem manutele din cascaval simplu.


P.S. Puteti sa-i faceti urechea din cascaval... eu am uitat :D Abia dupa ce piticotul s-a apucat de papat am vazut ca-i lipseste :))



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Phineas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

elucubratiiculinare 1

19.10.2012, 16:14

si mai interesant

_Alina_ 1

19.10.2012, 20:04

Multumesc! & tuturor

mirela0911 1

19.10.2012, 22:38

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian