Sandvis Phineas

de _Alina_ in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 3222 vizualizari

 

Banuiesc ca si pustii vostri se uita la desene. Ei bine, al meu este innebunit dupa Phineas si Ferb. Nici nu va inchipuiti ce bucurie i-am facut cu acest sandvis!

 

INGREDIENTE

  • paine din ovaz
  • ardei gras rosu
  • cascaval afumat Delaco
  • crema de branza
  • cascaval
  • iaurt
  • masline negre
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Phineas:

Prajim felia de paine si o taiem sub forma unui triunghi. O ungem cu iaurt.

Din crema de branza formam doua bilute pentru ochi. Scobim 2 cercuri in maslina si le punem pe bilutele de branza.

Ardeiul gras il taiem sub forma rotunda si apoi il crestam. Acesta este parul...

Din cascavalul afumat formam corpul si gurita.

Facem manutele din cascaval simplu.

P.S. Puteti sa-i faceti urechea din cascaval... eu am uitat :D Abia dupa ce piticotul s-a apucat de papat am vazut ca-i lipseste :))

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Phineas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi