Sendvis cu carne pui

de -tony- in Sandvisuri, 5 Ian 2014 | 1504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle ( facute de sotia mea ;) )
  • 1 cartof
  • carne pui ( piept sau pulpe dezosate)
  • sare
  • piper
  • origano
  • 1 catel usturoi
  • cimbru
  • 1 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu carne pui:

Carnea o spalam,o taiem fasii si o condimentam.Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei si calim carnea.Spre final adaugam oul si amestecam bine .


Separat pe un grill coacem cartofii spalati,curatati si taiati felii foarte subtiri.


Taiem chifla in jumatate pe orizontala,punem un strat de cartofi si carnea .


Servim dupa plac cu ketchup.


Se servesc calzi dar sunt la fel de buni si reci .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu carne pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Pushaa 1

06.01.2014, 11:07

simona72 1

06.01.2014, 13:41

Bun!!

Rocsi 1

06.01.2014, 14:40

Mmmm bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur