Sandvis rapid

de blue65 in Sandvisuri, 11 Noi 2013 | 789 vizualizari

 

-cu produse proaspete

 

INGREDIENTE

  • 2 buc miez de lapte
  • o chifla
  • un ou fier tare
  • 2 felii de rosie
  • 1/4 ardei kaei kapia
  • 2 felii muschi afumat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis rapid:

Se taie chifla, se pun pe rand ingredientele (oul taiat felii) si se serveste cu pofta

 

TIPS-URI

1

se poate incalzi putin la microunde

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis rapid" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

11.11.2013, 15:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur