Sandvis tortulet

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 24 Mar 2014 | 1519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine pita
  • rosie chery
  • icre roz ptr ornat
  • cascaval Delaco
  • patrunjel ptr ornat
  • ridichii
  • branza albastra
  • crema de branza cu ierburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis tortulet:

Am spalat si curatat ridichiile si le-am taiat feliute.


Pe o farfurie am montat sandvisul:am pus o bucata de paine pita pe care am uns-o cu putina crema de branza cu ierburi,apoi peste am pus cascaval si am uns cu putin icre roz apoi am pus iar o bucata de paine pita(sau lipie),crema de branza cu ierburi si am presarat putina branza albastra apoi am pun feliute de ridichii,cascaval si iar putina crema de branza,deasupra am pus a treia bucata de paine pita si am ornat cu icre roz,frunze de patrunjel si rosie chery.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis tortulet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

24.03.2014, 20:40

Tare frumos

Ligia Bxl 1

24.03.2014, 21:21

multumesc mult fete dragi

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 22:21

waw

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu snitel de pui si cascaval