Sandvis tortulet

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 24 Mar 2014 | 968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine pita
  • rosie chery
  • icre roz ptr ornat
  • cascaval Delaco
  • patrunjel ptr ornat
  • ridichii
  • branza albastra
  • crema de branza cu ierburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis tortulet:

Am spalat si curatat ridichiile si le-am taiat feliute.


Pe o farfurie am montat sandvisul:am pus o bucata de paine pita pe care am uns-o cu putina crema de branza cu ierburi,apoi peste am pus cascaval si am uns cu putin icre roz apoi am pus iar o bucata de paine pita(sau lipie),crema de branza cu ierburi si am presarat putina branza albastra apoi am pun feliute de ridichii,cascaval si iar putina crema de branza,deasupra am pus a treia bucata de paine pita si am ornat cu icre roz,frunze de patrunjel si rosie chery.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis tortulet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

24.03.2014, 20:40

Tare frumos

Ligia Bxl 1

24.03.2014, 21:21

multumesc mult fete dragi

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 22:21

waw

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian