Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 1403 vizualizari

 

Simplu,sanatos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paine alba feliata
  • 75 gr Ceva fin de la Delaco cu verdeata
  • 50 gr mozzarela Delaco
  • 1 ardei rosu
  • 1 bucata de castravete cca.50 gr
  • frunze patrunjel pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella:

Prima data am prajit pinea,apoi am uns-o cu Ceva fin de la Delaco cu verdeata ,am taiat mozzarela Delaco fisiute, le-am aranjat pe bucatile de pine ,apoi am curatat ardeiul si l-am spalat, apoi l-am sters cu un prosop absorbant de apa.


L-am taiat fisiute si am ornat senvisurile, la fel am procedat si cu castravetele.


Frunzele le-am spalat si am ornat cu ele.


Sandvisurile sunt gata pentru a fi servite .


Pofta mare sa aveti!ca de bune sunt superrrrrrrrr!! bune si sanatoase ..

 

TIPS-URI

1

Pentru micul dejun si chiar pentru cina sunt nemaipomenite ..

2

Un sandvis fara carne numai cu produse Delaco si legume ..sanatate curata ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Aurelia 07_07 1

18.10.2013, 23:38

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 14:24

babi5 1

24.10.2013, 17:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute de dovlecei la cuptor