Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Feliile de paine se ung cu unt. Felia de muschi file se taie cu un pahat mic in 2 locuri, cascavalul se rade, oul fiert se taie rondele.
Pe o felie de paine unsa cu unt se pune felia gaurita de muschi file in locul gaurilor se pun rondele de ou. Intre rondelele de ou se pune o feliuta de gogosar murat si la baza feliiei de muschi se pun 3 rondele de masline. Pe ou se pune cate o rondea de maslina. Pe margini se pune cascaval Delaco dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
Pe cealalta felie de paine se aseaza rondelele de muschi file si la mijloc o rondea de ou. Deasupra se pun fasiute de gogosar murat si rondele de masline ,iar dedesubt o feliuta de gogosar murat. Totul se presara cu cascaval ras.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult