Sandwich cu Ceva fin de la Delaco

de Bucataras in Mancare copii, 11 Mar 2012 | 3829 vizualizari

 

Ioana mea draga este fan Ceva fin, crema de brinza de la Delaco

 

INGREDIENTE

  • o chifla cu mac crema de brinza Ceva fin de la Delaco
  • 2 felii muschi file
  • 2 frunze de salata verde o rosie cherry
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu Ceva fin de la Delaco:


Ioana mea draga este fan Ceva fin, crema de brinza de la Delaco. In aceasta seara am rasfatat-o cu un sandwich perfect.


Am taiat chifla in doua, iar baza am uns-o cu crema de brinza Ceva fin de la Delaco. Acum as fi preferat sa adaug un praf de busuioc, dar Ioanei i-am pus doar cele doua felii de muschi file si rosia cherry taiata rondele, apoi am rupt o frunza de ceapa verde in fisii si am facut astfel freza ciufulita a sandwichului :), chiar s-a amuzat cind i-am spus asta.


Am adaugat salata, i-am facut un fresh din doua portocale si i le-am servit pe birou, linga cartea de mate (deh, avem treapta anul asta ).


Rasplata a fost un pupic pentru tatic ).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu Ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 17:32

yamiii foarte gustos

adina_vl 1

08.06.2012, 13:02

ce muschi file ati folosit? Arata foarte bine

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor