Sandwich cu ceva fin - fata vesela

de mirela0911 in Sandvisuri, 28 Oct 2012 | 1564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chifle rotunde
  • unt
  • Ceva fin cremos Delaco
  • gogosar rosu si verde
  • cascaval pt nasuc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu ceva fin - fata vesela:

Se taie chiflele in doua pe orizontala. Se unge fiecare cu unt apoi cu crema de branza ceva fin Delaco. Gogosarul verde se taie in bucatele micute pt a fi folosite pe post de ochi iar gogosarul rosu in forma de gura. Din cascaval se face nasucul apoi se aseaza toate acestea pe chifla in forma de fata vesela (sau trista daca vreti!).


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu ceva fin - fata vesela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

28.10.2012, 17:08

Multumesc!

Sim0na 1

29.10.2012, 13:05

ce faine sunt..

Bya Ralu 1

06.12.2012, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian