Sandwich cu gainuse

de Mitinita in Mancare copii, 10 Apr 2011 | 7250 vizualizari

 

Am facut gainusele ptr provocarea de la Hochland.

 

INGREDIENTE

  • O felie mare de franzela
  • 3 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de carnati mic,de grosimea crenvustiului
  • morcov ras
  • masline verzi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu gainuse:

Cu o forma rotunda ptr prajituri sau cu un pahar se taie 4 rondele din felia de paine.

Ptr o gainusa se folosesc 2 rondele de paine.

Se ung feliile cu putina branza topita si se impatureste felia de salam care se aseaza la mijloc.

Din carnati se face creasta si ciocul.

Se taie varful maslinelor verzi ptr ochi.

Cea a mai ramas din branza topita se pune deasupra si se adauga creasta,ciocul si ochii.

Se face si a doua gainusa.

Daca stiam mai repede,faceam si cocosul in calduri al Inei.

Pe o hartie ptr briose se aseaza morcov ras (se poate pune o rondela de paine dedesupt sa stea mai bine) si din triunghiul de branza topita se fac ouale.

 

TIPS-URI

1

puteti pune gainusa la clocit ,dar sa nu asteptati pui!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu gainuse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu sunca si cascaval