Sandwich cu gainuse

de -Miti- in Mancare copii, 10 Apr 2011 | 3859 vizualizari

 

Am facut gainusele ptr provocarea de la Hochland.

 

INGREDIENTE

  • O felie mare de franzela
  • 3 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de carnati mic,de grosimea crenvustiului
  • morcov ras
  • masline verzi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu gainuse:

Cu o forma rotunda ptr prajituri sau cu un pahar se taie 4 rondele din felia de paine.


Ptr o gainusa se folosesc 2 rondele de paine.


Se ung feliile cu putina branza topita si se impatureste felia de salam care se aseaza la mijloc.


Din carnati se face creasta si ciocul.


Se taie varful maslinelor verzi ptr ochi.


Cea a mai ramas din branza topita se pune deasupra si se adauga creasta,ciocul si ochii.


Se face si a doua gainusa.


Daca stiam mai repede,faceam si cocosul in calduri al Inei.


Pe o hartie ptr briose se aseaza morcov ras (se poate pune o rondela de paine dedesupt sa stea mai bine) si din triunghiul de branza topita se fac ouale.


 

TIPS-URI

1

puteti pune gainusa la clocit ,dar sa nu asteptati pui!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu gainuse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Ramonica 1

29.04.2011, 23:08

Ingenios

adry88 1

06.05.2011, 16:17

ionela2682 1

15.05.2011, 20:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu sunca si cascaval