Sandwich de post cu vinete

de Oana in Sandvisuri, 27 Mai 2015 | 5311 vizualizari

 

O reteta de post delicioasa! 

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 150 gr tofu afumat
  • 100 gr margarina
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri verdeturi proaspete(ceapa si usturoi verde, marar, patrunjel, menta, oregano)
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich de post cu vinete:



  • Taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm




  • Formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si tofu




  • Intr-o tigaie topiti margarina, adaugati verdeturile tocate marunt, pesmetul si amestecati usor pana se omogenizeaza




  • Stropiti sandwich-urile cu zeama de lamaie pe ambele parti si dati-le apoi prin amestecul de pesmet si verdeturi




  • Incingeti plita de la Breville Panini Maker si asezati usor sandwich-urile




  • Inchideti capacul, dar fara sa presati. Veti vedea ca se va forma o crusta crocanta pe ambele parti. Rotiti sandwich-urile astfel incat sa se rumeneasca uniform.




  • Serviti sandwich-urile de vinete stropite cu crema de otet balsamic si putina verdeata.



 

TIPS-URI

1

Puteti folosi ulei in loc de margarina

2

Puteti pregati sandwich-urile intr-o tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich de post cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Oana 1

28.05.2015, 11:43

Ina, cauta-l pe FB

Panacris 1

28.05.2015, 14:40

Ina 1

28.05.2015, 19:49

Mi-e cam teama sa-l caut. Daca-mi place? )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne