Sandwich la cuptor

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 2986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  
    • 1 paine
    • 8 felii de cascaval
    • 8 felii de cas afumat
    • 8 felii de sunca presata
    • 100g unt
    • boia dulce.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich la cuptor:

Taie paine in 16 felii mai groase.
Unge fiecare felie cu unt si pudreaza-le pe toate partile cu boia din belsug.
Intre 2 felii de paine pui o felie cascaval, o felie sunca presata, o felie de cas afumat.
Unge tava de aragz cu putin unt si asaza in ea sandwich-urile pregatite.
Lasa la cuptor pana se rumeneste painea .

Se servesc cu frunze de salata verde.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata de “icre false”