Cârnăciori de bere în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 11447 vizualizari

 

Cârnăciori de bere în foietaj, un aperitiv uşor de făcut şi deosebit de delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carnăciori de bere
  • 1/2 aluat foietaj Bella
  • 1 gălbenuş
  • Seminţe de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cârnăciori de bere în foietaj:

Preparare cârnăciori de bere în foietaj



Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi mai mulţi cârnăciori, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea cârnăciorului. Se taie capetele cârnăciorilor şi se rulează fâşia de foietaj în jurul cârnăciorului.



Se aşază cârnăciorii în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cârnăciorii cu ajutorul unei pensule. Se presară susan şi se dau la cuptorul încins la 200 grade, pentru 15 sau 20 de minute.



Cârnăciori de bere în foietaj se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi cu un pahar de bere Neumarkt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnăciori de bere în foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

carmenvlad 1

20.08.2011, 19:12

Bunica, multumesc de vizita.

carmenvlad 1

20.08.2011, 19:13

Criss si Eduard va multumesc.

Rocsi 1

21.08.2011, 17:20

o gustare usor de pregatit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
briose si chec aperitiv