Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole

de RuthAnne in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 5096 vizualizari

 

Un sandwich inspirat din 'bucataria' americana, cu un amestec superb de ingrediente.
Sandwich in tigaie, si nu la sandwich maker, pentru ca iese mult mai crocant si mai savuros.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • cascaval felii Desenvis (sau Desenvis normal daca aveti cutite bune)
  • fasii de bacon crocante (se prepara dinainte la cuptor sau la tigaie)
  • guacamole (preparat acasa sau din comert)
  • unt (pentru uns feliile)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole:

Se aseaza feliile de cascaval pe una din feliile de paine, apoi fasiile de bacon crocant, si apoi se unge cu guacamole. Se puna cealalta felie deasupra si se unge sandwichul pe dinafara cu unt, apoi se aseaza intr-o tigaie fierbinte. Sandwichul se va rumeni foarte frumos datorita untului. Se ridica cu o spatula, si cand vedeti ca e rumenit, il intoarceti pe cealalta parte si apasati usor. Din nou verificati, si cand e destul de rumenit, il scoateti din tigaie direct pe farfurie. Se poate taia in jumatate (mie cel putin asa imi place sa fac).

Bon apetit! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

22.10.2013, 13:42

RuthAnne 1

22.10.2013, 14:47

Mersi

Panacris 1

22.10.2013, 21:19

Interesant! Bine ai venit cu prima rețetă

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor