Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole

de RuthAnne in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 2691 vizualizari

 

Un sandwich inspirat din 'bucataria' americana, cu un amestec superb de ingrediente.
Sandwich in tigaie, si nu la sandwich maker, pentru ca iese mult mai crocant si mai savuros.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • cascaval felii Desenvis (sau Desenvis normal daca aveti cutite bune)
  • fasii de bacon crocante (se prepara dinainte la cuptor sau la tigaie)
  • guacamole (preparat acasa sau din comert)
  • unt (pentru uns feliile)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole:

Se aseaza feliile de cascaval pe una din feliile de paine, apoi fasiile de bacon crocant, si apoi se unge cu guacamole. Se puna cealalta felie deasupra si se unge sandwichul pe dinafara cu unt, apoi se aseaza intr-o tigaie fierbinte. Sandwichul se va rumeni foarte frumos datorita untului. Se ridica cu o spatula, si cand vedeti ca e rumenit, il intoarceti pe cealalta parte si apasati usor. Din nou verificati, si cand e destul de rumenit, il scoateti din tigaie direct pe farfurie. Se poate taia in jumatate (mie cel putin asa imi place sa fac).


Bon apetit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich la tigaie cu cascaval, bacon crocant si guacamole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

22.10.2013, 13:42

RuthAnne 1

22.10.2013, 14:47

Mersi

Panacris 1

22.10.2013, 21:19

Interesant! Bine ai venit cu prima rețetă

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)