Sandwich mozaic

de simsim82 in Sandvisuri, 18 Feb 2014 | 2854 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intr-o carte de bucate de prin anii '60... La noi in familie a avut maaaare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela sau bagheta
  • 100 g unt
  • 100 g branza moale - tip Almette sau Philadelphia
  • 2 oua fierte - rascoapte
  • 100 g salam
  • 1 lingurita mustar
  • 2 lingurite gogosar
  • 2 lingurite ardei verde
  • 10 masline
  • 2 linguri pesmet sau miezul de la franzela/bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich mozaic:

Este mai simplu decat va imaginati! Intai tocati marunt salamul, ouale, ardeiul (gogosar si verde) si maslinele, apoi amestecati-le cu untul batut spuma, branza si mustarul. Franzela/bagheta se taie in doua si se scoate miezul. Daca painea e mai veche sau pur si simplu miezul este sfaramicios, se adauga in compozitia de mai sus.


Dar daca miezul este moale si se transforma in cocoloase in momentul in care vreti sa-l sfaramati, inlocuiti-l cu pesmet. Jumatatile de paine se umplu cu amestecul pregatit si se indeasa bine cu lingura,sa fie cat mai compact. "Capacele" sunt chiar miezul pe care nu l-am adaugat in compozitie pentru ca era foarte "elastic".


Se lasa la frigider circa 3 ore, apoi se taie felii si se mananca cu pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 16:49

Interesant!

Rocsi 1

18.02.2014, 19:02

Cat de fain

MOKUSKA 1

19.02.2014, 15:38

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pere si branza

de oanapl 5

ieri la 23:14

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:25

Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu

de RuxyRux 9

ieri la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald