Sandwich mozaic

de simsim82 in Sandvisuri, 18 Feb 2014 | 5609 vizualizari

 

Am gasit reteta asta intr-o carte de bucate de prin anii '60... La noi in familie a avut maaaare succes!

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela sau bagheta
  • 100 g unt
  • 100 g branza moale - tip Almette sau Philadelphia
  • 2 oua fierte - rascoapte
  • 100 g salam
  • 1 lingurita mustar
  • 2 lingurite gogosar
  • 2 lingurite ardei verde
  • 10 masline
  • 2 linguri pesmet sau miezul de la franzela/bagheta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich mozaic:

Este mai simplu decat va imaginati! Intai tocati marunt salamul, ouale, ardeiul (gogosar si verde) si maslinele, apoi amestecati-le cu untul batut spuma, branza si mustarul. Franzela/bagheta se taie in doua si se scoate miezul. Daca painea e mai veche sau pur si simplu miezul este sfaramicios, se adauga in compozitia de mai sus.

Dar daca miezul este moale si se transforma in cocoloase in momentul in care vreti sa-l sfaramati, inlocuiti-l cu pesmet. Jumatatile de paine se umplu cu amestecul pregatit si se indeasa bine cu lingura,sa fie cat mai compact. "Capacele" sunt chiar miezul pe care nu l-am adaugat in compozitie pentru ca era foarte "elastic".

Se lasa la frigider circa 3 ore, apoi se taie felii si se mananca cu pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 16:49

Interesant!

Rocsi 1

18.02.2014, 19:02

Cat de fain

MOKUSKA 1

19.02.2014, 15:38

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu sunca si cascaval