SANGRIA

de ionix in Bauturi, 5 Ian 2010 | 4062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l vin rosu demidulce foarte aromat
  • sucul de la 3 postocale
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la un grapefruit
  • 2 portocale
  • o piersica mare
  • 2 pere
  • o lamaie
  • 3-4 linguri cu zahar
  • 1 baton scortisioara
  • 100 ml whiskey (eu am folosit Jack Daniel's)
  • 500 ml apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SANGRIA:

 

Intr-un vas mare se amesteca vinul cu sucul de portocale, cu sucul de lamaie, cu sucul de grapefruit, cu batonul de scortisoara si zaharul. Apoi se adauga si whiskeyul si se amesteca bine. 

Portocalele si lamaia se spala bine si se taie feliute peste amestecul format. 

Piersica si para se curata de coaja si se taie feliute deasupra.

Se lasa la loc rece circa 24 de ore. 

Cand doriti sa beti sangria puneti intr-un pahar 3/4 din compozitia formata(sangria) si 1/4 apa minerala.

Se bea rece cu niste cuburi de gheata. 

 

Enjoy it! 

 

 

 

TIPS-URI

1

atentie freshul de sucuri trebuie sa fie fara pulpa de fructe

2

puneti apa minerala direct in paharul din care beti, nu inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "SANGRIA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!