Saramura de peste

de ianculubita in Crap / Caras, 19 Mar 2011 | 3113 vizualizari

 

Pentru saramura,eu folosesc aceeasi reteta indiferent de peste

 

INGREDIENTE

  • peste de orice fel
  • 1capatana de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • 1lingura ulei
  • 1-2rosii
  • 1lingura vegeta
  • 1ardei iute
  • malai pentru mamaliguta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Pestele curatat,spalat,uscat,ii dau un praf de sare iar dupa 15-20min il pun pe gratar impreuna cu rosia;

intre timp,pun pe foc un vas cu 500ml apa(depinde cat peste am) in care pun vegeta,ardeiul taiat,cimbru,ulei,piper,las bine sa clocoteasca apoi adaug rosia taiata si usturoiul pisat;

pestele dupa ce s-a fript il pun in saramura si-l dau intr-un clocot dupa care este bun de servit cu mamaliguta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Saramura de peste-0
Saramura de peste-1

COMENTARII (10)

mamaieelena

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:13

gustoasa

elena1988

elena1988 1

20.03.2011, 08:11

bun

divainbucatarie

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!