Saramura de peste

de Dya Daniela Andrei in Peste, 19 Mai 2011 | 5183 vizualizari

 

Asa cum imi place mie....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste
  • sare/delikat si piper dupa gust
  • cimbru
  • usturoi
  • ardei iute
  • faina sau malai

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Incepem prin curatarea si spalarea pestelui. Apoi, il saram si il pregatim pentru prajit. Luam fiecare bucata de peste si o intoarcem pe ambele parti prin faina de grau sau malai si o punem la prajit in ulei incins. Intre timp, taiem usturoiul si ardeiul iute in feliute si le punem la fiert intr-un litru de apa impreuna cu celelalte ingrediente Dupa ce a dat in clocot adaugam pestele (prajit intre timp) si fierbem in continuare la foc mic pentru inca aproximativ 10 minute.  Se serveste cu mamaliguta! :)

Pofta buna!




Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste