Saramura din cap de piept

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 6527 vizualizari

COMENTARII (37)

Ina 1

12.09.2010, 21:46

Sefu', ai umblat la "botoane", de apar imediat in lista cu retete noi?

Bucataras Medi 1

12.09.2010, 21:46

mai inebunit cate bunaciuni ai facut..................

Bucataras 1

12.09.2010, 21:47

Ina 1

12.09.2010, 21:48

bunaciunea asta e expirata rau

Rocsi 1

12.09.2010, 21:52

cap de ce?ce animal?oricum arata super

Ina 1

12.09.2010, 21:55

Rocsi, ai fost tare scumpa aici Cap de piept e partea din care se face si costita afumata de porc, kaizerul.... e stratificata carnea cu grasime si zgarci ( cred ca n-am zis vreo prostie )

Teo 1

12.09.2010, 21:59

ce grozav arata ! bine venita precizarea !

Rocsi 1

12.09.2010, 22:04

a gen kaize?am inteles acum..scuze dar nu stiam sincer

Ina 1

12.09.2010, 22:06

nu trebuie sa te scuzi, rocsi. Nu am ras de tine, ci doar de modul in care ai spus-o D'aia suntem aici, sa invatam

gaby_duceag 1

12.09.2010, 22:14

ina, de mine po' sa razi, c-am citit o data, de doua, de trei si zic.... la drq a gresit, cum vine asta ori e cap ori e piept).

Bucataras 1

12.09.2010, 22:19

io, de cind am cunoscut o pe nutri, adio cap de piept

Rocsi 1

12.09.2010, 22:24

a pai stai linistita nu am crezut k ai ras d mine...dar d cand sunt pe bucataras ma uitam ca multe nu stiu

yafa 1

12.09.2010, 23:09

Lol...daca ai sti si eu ce am avut cu capul asta de piept...reactia a fost..cap de ce? aaaaaaaaaaaa, asta nu mai fac!
M-am gandit eu ca trebuie sa fie ceva porc, oricum ar fi, uite cam asa am stat cateva secunde si acum ca tot mi-am revenit! Buna mancare ai mai facut fata draga!

Ina 1

13.09.2010, 07:50

Gaby, am vrut sa-i zic " de costite", dar daca e cap de piept, cap de piept sa fie!

Ina 1

13.09.2010, 07:51

Yafa, a fost...... nu mai zic

Sidy 1

13.09.2010, 08:44

eu ii zic piept de porc...dar oricum s-a numi, tot delicios este

Sylvia 1

13.09.2010, 10:07

Salutare tuturor aterizez si eu in zona, mamai cunoasteti ? Excelenta mancarica si prezentare e de milioane trebuie sa recunosc ca m-am intrebat si eu initial ce cap de piept

lia maria 1

13.09.2010, 11:54

Delicioasa

ionix 1

13.09.2010, 12:00

asta o pun la favorite, e buna pt sot

ela 1

13.09.2010, 12:08

si eu am stat si am citit titlul si reteta de cateva ori Sylvia,ne amintim de tine

Corinuta 1

13.09.2010, 13:04

Foarte bun capul de piept...........si eu am citit de fro doua ori....si p-orma m-am prins

gaby_duceag 1

13.09.2010, 13:20

ei si tu corina, te-ai prins ca ai citit comentariile)acu' n-o sa te dai tu de gol))

Ina 1

13.09.2010, 13:30

se vede cat de des intrati in magazine de profil Sotii sa traiasca, nu?

Ina 1

13.09.2010, 13:30

Acum stiu: daca vreau sa va adun aici, pun nume mai ciudate la mancare

Ina 1

13.09.2010, 13:32

Cica e cea mai citita reteta azi. Sa inteleg ca din cauza titlului?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante