Saramura din cap de piept

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 3386 vizualizari

 

Buna a mai fost!!! :P

 

INGREDIENTE

  •  6  bucati cap de piept 
  • piper
  • delikat

Pentru saramura:

  • o capatana de usturoi
  •  morcov
  •  ardei gras
  • un ardei iute
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel verde – pentru decor.

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din cap de piept:

Oparim putin bucatile de cap de piept , apoi le condimentam cu piper, delikat si le rumenim bine in tigaia cu gril, bine incinsa ( fara ulei) . Cand se rumenesc, se scot intr-un vas si pe toarna saramura peste bucatile de carne.


Saramura : Ingredientele tocate fin se pun la fiert cu o cana cu apa. Cand legumele sunt fierte se toarna totul peste bucatile de carne rumenita si se mai lasa pe foc 3-4 minute sa se patrunda bine carnea.


Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din cap de piept" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Ina 1

13.09.2010, 20:10

Maria, piept de porc - da, dar scaricica e altceva Multumesc , totusi, ca ai intrat. Uite-asa fac trafic )

Ina 1

13.09.2010, 20:11

luminita, e buna rau si din porc

elena1988 1

22.03.2011, 18:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos si piure de cartofi