Saratele

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2010 | 7973 vizualizari

 

Rapide si foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie foietaj
  • 1 ou
  • cascaval
  • mac
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se lasa sa se dezghete foetajul putin dupa care se unge cu ou batut ,se presara mac sau cascaval se taie fasii si se rasucesc in forma de spirala

Se coc intr-o tava unsa aproximativ 15 minute.Merg perfect  cu o bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:22

ce harnicuta ai fost. Mai sunt si pentru mine?

daniela11 1

10.10.2010, 14:18

buna , dar sunt foi din alea cu care faci si placinte?si cate foi pui?

marty 1

10.11.2010, 08:37

felicitari Nadina, arata intradevar delicios si sunt sigura ca asa au si fost. Am si salvat reteta la favorite si am sa o fac cit de curind posibil.

tine-o tot asa!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen