Saratele cu branza

de susu in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2010 | 12571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g branza rasa de oaie
  • 125 g unt
  • 2 oua
  • 1 lingura de ierburi
  • susan
  • chimen
  • mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza:

 Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara.

Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forma, spirale, bucati de aluat rasucite sau pur si simplu fasii normale.

Eu am umplut o parte din aluat la mijloc cu putin cascaval sau branza frecata cu unt, , am rulat-o si apoi am taiat felii. Se ung toate saratelele cu o pensula inmuiata in ou batut si se presara dupa gust mac, chimen sau susan.

Merg de minune cu un pahar de bere rece dar noi le-am papat alaturi de un sprit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Teo 1

06.02.2010, 21:19

tentru ca imi place branza in orice as aseza-o si aceste saratelecred ca sunt grozave!

Bucataras 1

06.02.2010, 22:38

susu, s-a intors cartea de bucate

Bunica 1

06.02.2010, 22:48

Susu, sunt foarte bune si aspectoase saratelele tale!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv globulete festive