Saratele cu branza si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2017 | 5863 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta cu saratelele, atunci dupa Revelion, asa ca le-am executat si eu ca prea bune-s.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1/2 lingurita de sare
  • 100 g unt moale
  • 50 g untura solida
  • 100 g smantana
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g cascaval afumat Delaco
  • faina cat cuprinde (300 - 400 g)
  • un galbenus + o lingura lapte pentru uns
  • seminte de susan
  • seminte de mac
  • seminte de floarea-soarelui
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza si cascaval:

Intr-un castron, se pun oul, sarea, untul, untura si smantana. Se adauga branza si cascavalul date pe razatoarea mare si putina faina. Se amesteca totul, adaugand faina treptat, pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se introduce la frigider pentru 30 de minute.

Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor, pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de 1-1,5 cm si lungi de 7-10 cm. Se transfera fasiile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus amestecat cu lapte si se presara seminte peste ele. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se procedeaza la fel pana cand se termina tot aluatul. Au iesit doua tavi de saratele cu branza si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

16.01.2017, 19:10

Servesc si eu ca tare mult imi mai plac!

Adi 1

16.01.2017, 21:51

Foarte bune!

anca_rm 1

17.01.2017, 13:38

ce bune sunt astea

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu carnati si branza